Luchtvracht

uw betrouwbare partner voor luchtvrachtoplossingen wereldwijd

Zee- en/of Luchtvracht aanvragen

Luchtvracht

ToGetThere is uw partner bij uitstek als het gaat om luchtvracht. Wij verzorgen internationale zendingen van deur tot deur, waarbij wij goederen bij de klant of leverancier ophalen en via diverse internationale luchthavens verzenden.

Wij bieden maatwerkoplossingen voor al uw luchtvrachtbehoeften of het gaat om standaardleveringen, gevoelige, gevaarlijke goederen of oversized vracht. In samenwerking met een netwerk van gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen streven wij ernaar om uw goederen veilig en tijdig wereldwijd te bezorgen. Voor spoedleveringen bieden wij express-zendingen aan: snel, efficiënt en betrouwbaar.

Wij nemen de volledige afhandeling op ons, inclusief al het vereiste papierwerk. Ons team van experts zorgt voor een efficiënte afhandeling van expeditie- en douaneformaliteiten, zodat uw zendingen spoedig de douane passeren. Dit omvat ook alle speciale vereisten voor bijzondere zendingen. Bijvoorbeeld, als het gaat om het vervoer van gevaarlijke stoffen, zorgen wij voor de benodigde ADR-documenten, inclusief verpakking, etikettering en documentatie volgens ADR-voorschriften. Voor Turkije zorgen wij voor de benodigde ATR-documenten. Tevens regelen wij de vereiste documentatie voor de EVA-landen en het Verenigd Koninkrijk. Wij nemen de volledige afhandeling op ons, inclusief al het vereiste papierwerk. Ons team van experts zorgt voor een efficiënte afhandeling van expeditie- en douaneformaliteiten, zodat uw zendingen soepel de douane passeren.

Aanvraag doen