Wegtransport

WERELDWIJD TRANSPORT, NAAR ELKE BESTEMMING

Wegtransport aanvragen

Wegtransport

Naast onze expertise in zee- en luchtvracht bieden wij hoogwaardige oplossingen voor internationaal wegtransport aan. Met een uitgebreid netwerk van gerenommeerde vervoerspartners leveren wij efficiënte en kosteneffectieve transportdiensten over de hele wereld.

Onze expertise omvat groepage- en volledig beladen trailertransport binnen Europa, evenals volle containerladingen (FCL) vanaf de terminals in Rotterdam en/of Antwerpen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in crossdocking op onze eigen faciliteiten.

Voor deur-tot-deur transport halen wij uw goederen op locatie op en vervoeren deze vanaf de luchthaven of zeehaven naar elke gewenste bestemming wereldwijd. Ongeacht de transportmodaliteit streven wij naar een snelle en efficiënte verzending.

Wij verzorgen de complete afhandeling, inclusief al het benodigde papierwerk. Ons team van experts zorgt voor een vlotte afhandeling van expeditie- en douaneformaliteiten, zodat uw zendingen soepel de douane passeren. Dit omvat ook alle speciale vereisten voor bijzondere zendingen. Bijvoorbeeld, als het gaat om het transport van gevaarlijke stoffen, zorgen wij voor de vereiste ADR-documenten, inclusief verpakking, etikettering en documentatie in overeenstemming met ADR-voorschriften. Voor Turkije regelen wij de benodigde ATR-documenten en ook voor de EVA-landen en het Verenigd Koninkrijk verzorgen wij de vereiste documentatie. Kortom, ongeacht de bestemming van uw zending: wij verzorgen het transport en alle bijbehorende formaliteiten, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Naast wegtransport bieden wij ook uitgebreide logistieke oplossingen, waaronder magazijnbeheer, distributie, fulfillment en supply chain management.

Aanvraag doen